Cserpes Laura

Időpont:

2017. április 26.

Helyszín:

Orfeum

Előadóhely:

Orfeum

Jegyárak:

2.000 Ft - 2.500 Ft

Jegyvásárlás

Eseményleírás

Cserpes Laura

Bakelit Szerelem

A táncdalfesztiválok időszakának legszebb szerelmes dalai

 

Cserpes Laura új műsorában a közelmúlt bakelit lemezen megjelent slágerei közül válogatta ki a számára legkedvesebbeket, hogy azokat új, kicsit maibb köntösbe öltöztetve egy egész estés műsorrá gyúrja össze.

„Amikor hallgatom ezeket a dalokat arra gondolok, hogy a szüleim talán épp ezt hallgatták, mikor szerelmesek lettek, vagy épp erre táncoltak, nevettek, sírtak. Nem tudom miért, de nagyon közel áll hozzám a magyar könnyűzenének ez az időszaka, szeretem énekelni is és hallgatni is Máté Péter, Cserháti Zsuzsa,vagy épp Kovács Kati legszebb dalait. „

Válogassunk együtt a régi bakelitek között, és töltsünk el együtt egy varázslatos estét az Orfeumban, melynél jobb helyszínt el sem lehet képzelni egy ilyen finoman szórakoztató, könnyeden elegáns estéhez.

Kapunyitás: 21:00

Esemény dátum(ok):

április 26 - 21:30

Jegyárak:

Jegyvásárlás
 

 

További hírek

ÜNNEPI NYITVA TARTÁS

Kedves Vásárlók!

Irodáink , május 1-én hétfőn ZÁRVA tartanak!

 

Tovább

Queen + Adam Lambert koncert Budapesten!

A Broadway Event és a Multimedia Organisation rendezésében a legendás Queen zenekar rajongóinak nagy örömére Magyarországon, a Papp László Budapest Sportarénában lép fel november 4-én.

Tovább

VeszprémFest

A VeszprémFest 2017. júliusában 14. alkalommal várja vendégeit Veszprémbe. Idén Tom Jones, Richard Bona és Heather Small is fellép a rendezvényen.

Tovább

Jegyirodák

1136 Budapest, Hollán Ernő utca 10.

1026 Budapest, Gábor Áron utca 74-78.

1075 Budapest, Károly krt. 21.

Eseménykereső

Naptárkereső

HírlevélSZÉP kártyaTovábbi információk

Partnereink