Middlemist Red

Időpont:

2017. február 17.

Helyszín:

Nagyerdei Víztorony

Előadóhely:

Nagyerdei Víztorony

Jegyárak:

1.200 Ft

Jegyvásárlás

Eseményleírás

Middlemist Red

Az immáron méltán népszerű psych-rock zenekar új albuma Ripple Soul címmel, november 19-én jelent meg. A négyes a folyamatos koncertezés mellett másfél évig dolgozott az új album anyagán. Az első single még 2016 elején jött ki, Evermore néven, melyhez egy imidzsvideó is készült, november 7-e óta pedig publikus a Ripple Soulhoz készített teaser videó is. A Ripple Soul számos 2016-os toplistán lett dobogós, többek között az index.hu év végi összesítőjén is. A legutóbbi, szeptemberi debreceni koncerthez képest jelentősen megújult műsorra számíthatunk, úgyhogy az ismétlés mindenkinek

Deep Glaze

A 2015-ben alakult öttagú zenekar izgalmas zenei elegyet hozott létre Unveiled című kislemezével, mellyel tavaly szeptemberben jelentek meg a magyar zenei palettán. A srácok az EP sikerének köszönhetően máris számos koncerten vannak túl, álomszerű, mégis zúzós zenéjük kiváló melegítés lesz az MMR előtt. A Deep Glaze a Cseh Tamás Program induló zenekari alprogramjának támogatottja.

Kapunyitás: 20:00

Belépőjegyek:
- elővételben: 1200 Ft (jegylink hamarosan!
- helyszínen: 1500 Ft

A koncert a Nemzeti Kulturális Alap és a Cseh Tamás Program támogatásával jön létre.

Esemény dátum(ok):

február 17 - 20:00

Jegyárak:

Jegyvásárlás
 

 

További hírek

Queen + Adam Lambert koncert Budapesten!

A Broadway Event és a Multimedia Organisation rendezésében a legendás Queen zenekar rajongóinak nagy örömére Magyarországon, a Papp László Budapest Sportarénában lép fel november 4-én.

Tovább

VeszprémFest

A VeszprémFest 2017. júliusában 14. alkalommal várja vendégeit Veszprémbe. Idén Tom Jones, Richard Bona és Heather Small is fellép a rendezvényen.

Tovább

Zsidó Művészeti Napok 2017.

Zsidó Művészeti Napok 2016 tavaszán került először megrendezésre Budapesten. Az új rendezvénysorozat a zsidó kultúra sokszínűségét változatos művészeti produkciókkal, több...

Tovább

Jegyirodák

1136 Budapest, Hollán Ernő utca 10.

1026 Budapest, Gábor Áron utca 74-78.

1075 Budapest, Károly krt. 21.

Eseménykereső

Naptárkereső

HírlevélSZÉP kártyaTovábbi információk

Partnereink