Broadway logó
brody budapest erkel szinhaz 2024 10 23 broadway jegyiroda

BRÓDY JÁNOS koncert dalról dalra

2024. október 23. 19:00

Erkel Színház

1087

Budapest

II. János Pál pápa tér 30.

A Kossuth- és Liszt-díjas dalszerző előadóművész a legnagyobb örömünkre 60 év óta aktív szereplője a magyar dalkultúrának, és gondosan eltervezett zenetörténelmi tárlatvezetésre készül egy kétrészes nagykoncerten az Erkel Színházban, 2024. október 23-án.

Bródy János a 60-as évek óta a magyar kultúra egyik emblematikus alakja, és művészetében követhetően tükröződik az elmúlt hat évtized történelmének minden jelentős fordulata.  A dalszövegek forradalmi újítója és a mára már legendává vált ILLÉS zenekar szellemi irányítója sokak számára jelentett iránytűt az akkori társadalom útvesztőiben, és személy szerint is példát mutatott az emberi jogok szabad és bátor képviseletével. A Fonográfos évek után önálló pályafutása a mai napig tart és legújabb dalaiban is érzékenyen reagál a környezetében forrongó indulatokra.

Immár hat évtizedes színpadi jelenléte hitelesíti dalokba fordult költészetét, és legfőbb üzenetét, hogy törékeny ünnepeink és bizonytalan hétköznapjaink közepette is meg kell őriznünk emberi méltóságunkat.  Bródy, akit még ma is sokan Tininek szólítanak, mindezt maradandó dalokba tömörítve adja elő a maga sajátos stílusában és a személyes találkozás egy élő legendával mindig különleges élmény.

* Az időpont változtatás jogát fenntartjuk

 

 

ajánlott programok

BRÓDY JÁNOS koncert dalról dalra