Broadway logó

Gyakran ismételt kérdések

GYIK

0

Mik a lehetőségek, ha elmarad egy koncert?

Abban az esetben, ha egy koncert elmaradásáról a rendezvény szervezője által is megerősített információt kapunk, és a visszaváltáshoz szükséges szerződéses környezet ezt lehetővé teszi, a jegyvisszaváltást a lehető leggyorsabban igyekszünk beindítani. Jegyvisszaváltás során, amennyiben a visszaváltó személye a Broadway, a belépőjegy teljes vételárát megtérítjük, de azon felül nem áll módunkban kártérítést fizetnünk semmilyen indokkal (megváltott utazási költség, szállodafoglalás, egyebek). A jegyek, amennyiben a Szervező, vagy a Szervező megbízásából a Broadway másképp nem rendelkezik a vásárlás helyszínén, a bejelentéstől, de maximum a koncert eredetileg meghirdetett dátumától számított 30 napig válthatók vissza. A Broadway minden esetben szerződésileg kötelezi a szervezőt, hogy a jegyvisszaváltás tényéről a nyilvános médián keresztül tájékoztassa a jegytulajdonosokat. Ezen felül a rendezvényelmaradásról, a visszaváltás módjáról és a visszaváltást végző személyről a Broadway is folyamatosan tájékoztatást nyújt. Mivel egy rendezvény elmaradása nem tervezhető folyamat, ezért kérjük folyamatosan látogassa a weboldalunkat.

Mi az amit bevihetek és mi az amit nem egy koncertre?

Általában tilos bevinni a rendezvényre bármely kép és hangrögzítő eszközt, ételt és italt, üveget, fegyvert, drogot, vagy bármely egyéb, a szervezők által veszélyesnek ítélt tárgyat.

Mi a teendő, ha elhagytam a belépőjegyem?

A belépőjegy bemutatóra szóló dokumentum. Ez azt jelenti, hogy a rendezvényt az látogathatja, aki a rendezvény beléptetésénél, a kapunál az érvényes belépőjegyet bemutatja. Nincs összefüggés tehát aközött, hogy ki vette a jegyet, és hogy a megvásárolt jegyet ki használja fel. Kicsit hasonlít ez a készpénz elvesztéséhez: az elvesztett és megtalált készpénzzel való fizetést nem tiltja semmi. Szintén hasonlóan az elvesztett készpénzhez, az elveszett belépőjegyek pótlására nincs mód. Érdemes tehát egy tízezer forintos belépőjegyre úgy tekinteni, mint egy tízezer forintos bankjegyre – értékben, és kezelésben nincs semmilyen különbség köztük.

Kimostam / elszakadt a belépőjegyem, mit tegyek?

Fáradjon be egyik jegyirodánkba, ahol a jegyet kicseréljük.

Jegyet vissza tudok váltani?

A jegyek kizárólag a rendezvény elmaradása esetén, a vásárlás helyén, a rendezvény időpontjától számított 30 napos jogvesztő határidőn belül válthatók vissza, feltéve, hogy a szervező a visszaváltás módjáról másképpen nem rendelkezik. A jegy árán kívül nem léphet fel semmilyen egyéb követeléssel, vagy kártérítési igénnyel sem a rendezőkkel, sem a jegyterjesztővel szemben.

Egyéb esetekben jegyet nem cserélünk, és nem váltunk vissza!

Kérdés esetén keressen minket.