Broadway logó
thedire straits experience tokajfesztivalkatlan 2024 08 11 broadway jegyiroda

THE DIRE STRAITS EXPERIENCE

2024. augusztus 11. 20:30

Tokaj Fesztiválkatlan

3910

Tokaj

Bodrogkeresztúri út 2.

A The Dire Straits Experience előadásában csendülnek fel az ikonikus zenekar dalai 2024. augusztus 11-én a Tokaj Fesztiválkatlan színpadán.

Több mint negyvenöt év telt el azóta, hogy a Sultans of Swing című dal először hangzott el a rádióban. Így ismerhettük meg a fantasztikus gitárost és dalszerzőt Mark Knopflert, és azt, amiből egy zenei univerzum lett: a Dire Straits zenéje.

A Dire Straits feloszlása óta több mint 30 év telt el, ám számos olyan kompozíciót és zeneművet hagytak hátra, amelyek a rock virágkorában születtek. Ha valami, hát az ő hírnevük csak nőtt az idő előrehaladtával. A több mint 120 millió eladott album eladásai folyamatosan növekszenek, ahogy világszerte újabb és újabb fiatal rajongók fedezik fel zenéjüket, és csatlakoznak a zenekar követőihez. 2018-ban a legendás zenekart beválasztották a Rock ’n’ Roll Hírességek Csarnokába.

Az elmúlt tíz évben a Dire Straits egykori tagjai, Chris White és Terence Reis énekes gitáros viszik tovább az örökséget a The Dire Straits Experience nevű formációban. Sorra telt házas koncerteket adnak a világ minden pontján, a közönség mindenhol rajongva fogadja őket, hírnevük azóta is töretlen. Ahogyan Chris fogalmazott: „A hangzásnak, az energia áramlásnak és a lendületnek olyannak kell lennie, mint amikor Mark és a Dire Straits koncertezett, különben nem érdemes csinálni.” Ezt az érzést viszi tovább a csapat és adja át a közönségnek.

Augusztus 11-én a tokaji koncerten elhangzanak a legendás dalok, Chris White, Terence Reis, John Maul, Richard Barrett, Michael Bramwell, Danny Schogger, Yoyo Buys, Luke Naimi előadásában újra átélhetjük és részesei lehetünk a Dire Straits csodájának.

 * Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!

 

további időpontok

15

neoton tokajfesztivalkatalan 2024 07 19 broadway jegyiroda

Tokaj Fesztiválkatlan

2024. július 19.

péntek, 20:30
kalapjakab tokajfesztivalkatlan 2024 07 20 broadway jegyiroda

Tokaj FESZTIVÁLKATLAN

2024. július 20.

szombat, 10:00

ajánlott programok

THE DIRE STRAITS EXPERIENCE